Wagenpark

English version

De Hulk

Aangezien Enschede nog niet aan zee ligt, heeft Hardboard natuurlijk vervoer nodig om naar de surfspots te reizen. Gelukkig hebben wij daarvoor een hele mooie groene bus. De Hulk is een Volkswagen Crafter met een verhoogd dak. De Hulk heeft een dubbele cabine die plaats biedt aan 7 personen. Achterin is uiteraard voldoende laadruimte om een flinke lading surfmateriaal mee te nemen.

Voor het gebruik van de Hulk worden uiteraard kosten in rekening gebracht. Daarnaast moet de Hulk voor iedere trip afgetankt worden. De kosten staan in de tabel onder aan deze pagina.

De Hulk wordt niet verhuurd aan niet-leden of aan leden zonder Hulkrijbewijs. Houd er rekening mee dat je, zowel als chauffeur als passagierzelf aansprakelijk bent voor (een deel van de) schade aan de Hulk. De details daarvan kun je vinden in het huishoudelijk reglement (te vinden in de papierwinkel)Daarnaast zorg je er uiteraard voor dat je de Hulk weer schoon inlevert.

Afmetingen Hulk:

  • Lengte: 6.2m
  • Hoogte: 3m
  • Breedte: 2.5m

De Silver Surfer

Hardboard heeft nog een auto, een 7-persoons Opel Zafira A.K.A. de Silver Surfer. Deze kan flexibel worden ingezet als 2-persoons auto met veel laadruimte (handig voor wakeboarden), 7-persoons met heel weinig laadruimte voor megavaardagen waarbij alle materiaal en (een deel van) de tassen in de Hulk/trailer gaat, en eigenlijk alle scenario's daar tussenin. Het is een zuinige dieselauto, wat betekent dat de brandstofkosten relatief laag zijn, en als extra bonus komt Enschede ook nog eens extra snel aan zee te liggen!

De kilometerkosten (excl. brandstof) van de Silver Surfer zijn hieronder in de tabel te vinden.

Net als met de Hulk, geldt dat de auto niet aan niet-leden of leden zonder HB-auto rijbewijs wordt uitgeleend. Ook worden schades op dezelfde manier verrekend. Zie ook hiervoor het huishoudelijk reglement (te vinden in de papierwinkel).

Tarieven

De tarieven staan in onderstaande tabel. Dit is de prijs per kilometer en dit tarief is exclusief brandstof. Voorafgaande aan een rit dient het vervoermiddel door jou te worden afgetankt.

Er zijn twee soorten tarieveneen surf-, en privétarief. Het surftarief is voor surfgerelateerde ritten. En het privétarief voor leden die het vervoer voor privé doeleinden willen lenen.

 

Soort

De Hulk

Silver Surfer

Surf

€ 0,06

€ 0,05

Privé

€ 0,31

€ 0,24

 

Als je de Hulk of de Silver Surfer wilt huren, neem dan contact op met de vervoercommissaris. Je kunt hem bereiken via vervoer@dwv.. of op  06 (zie smoelenboek). Wil je vervoer plannen voor een bepaalde datum kijk dan eerst even in de vervoerplanning. Let wel, surfen/trips gaan altijd voor privé uitleen. Reserveringen kunnen dus ongedaan worden als er die dag mensen willen surfen!

Schoon vervoer

Niet opgeruimd of vies vervoer is niet chill en leidt tot grote ergernissen bij de volgende gebruikers. Daarom dient er op het vervoerformulier ingevuld te worden wie verantwoordelijk is voor het schoonhouden van het vervoer. Deze verantwoordelijke persoon zorgt ervoor dat het vervoer na gebruik weer schoon wordt achterlaten. Wanneer dit niet het geval is zal er bij het eerste maal dat dit gebeurt een waarschuwing volgen. Mocht dit echter vaker gebeuren dan zal de verantwoordelijke een sixpack bier verschuldigd zijn aan degene die het vervoer uiteindelijk moet schoonmaken.

Dus als het vervoer aan het begin van een surfdag niet schoon is en jij hebt dit opgeruimd. Maak er even een fotootje van en stuur een mailtje naar het bestuur. Als deze persoon vaker het vervoer niet schoon heeft achtergelaten, verdien jij een sixpack!
 
©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment