Wakeboarden

English version

Wakeboarden

Wakeboarden zit sinds 2009 als sport bij Hardboard en nu al zijn vele Hardboarders erg enthousiast. Elke week zijn er weer vele Hardboarders te vinden op de wakeboardbaan bij het Rutbeek. Het is een goede mogelijkheid om elke week (wind of geen wind) een paar uurtjes lekker los te gaan op het water. Daarbij is het ook lekker dichtbij, waardoor je in drukke periodes geen hele dag vrij hoeft te nemen om lekker te kunnen boarden.

Wakeboarden bij Hardboard

We mogen elke maandag avond binnnen het seizoen (april t/m september, exclusief de vakantie periode) 3 uur gebruik maken van de wakeboardbaan van het Cable Waterskicenter Twente bij het Rutbeek. Om mee te mogen doen met wakeboarden hoef je geen extra contributie te betalen.
 
Wil je eerst een keer een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het wakeboarden? Dat kan, hij/zij betaalt dan € 10,- om een keer mee te doen. Besluit hij/zij vervolgens lid te worden van Hardboard, dan wordt dit bedrag weer teruggegeven. Als je het een keertje wil uitproberen of je wil meer info, stuur dan een mailtje naar wakeboardcommissaris@dwv*
 
*dwvhardboard.nl (anti-spam)

Wat heeft Hardboard te bieden:

  • Materiaal:
    Hardboard huurt vijf wakeboards bij de wakeboardbaan, waar je gebruik van kan maken bij het wakeboarden. Verder gaan er vaak ook nog een aantal kiteboards mee van Hardboard zelf, zodat er zeker genoeg materiaal is. De huur voor de boards is €1,50 per persoon die gebruik maakt van clubmateriaal of door de club gehuurd materiaal.
  • Vaste training:
    In het seizoen (april t/m september, in totaal 16 keer) kan er iedere maandag gewakeboard worden op de baan bij het rutbeek. De baan is dan open van 17:00 tot 20:00 (kan variëren) . Deze avond is verdeeld in twee ploegen van elk anderhalf uur om te voorkomen dat de baan heel druk wordt op een bepaald moment. In de vaardagenplanner zal per ploeg een vaardag aangemaakt worden waar je je dan op in kunt schrijven.

Wat kost het?

Het wakeboarden kost niets extra's bovenop je contributie. Wil je echter gebruik maken van het verenigingsmateriaal, geef dit dan even aan bij de vaardag. Je betaalt dan voor een board €1,50.

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment