Surf sunscreen deal (Island Tribe)

Daggg surfers van het oosten,
 
Diehard surfen vraagt om hoogwaardige zonnebrand die lang blijft zitten. Island tribe is hier ideaal voor. 
Ook dit jaar hebben we weer een deal met hen lopen. We doen samen een  grote bestelling met een dikke korting. Via deze link kun je je bestelling doorgeven TOT 31 mei. --> https://goo.gl/forms/vMGWgcEmmbQZLJq52. Prijzen kunnen iets afwijken van vorig jaar omdat we toen achteraf pas de BTW hadden berekend.
 
Voor meer informatie, zie de gelijknamige activiteit.
 
--------------------------------------
 
Diehard surfing requires a high performance sunscreen that does not wear off easily. Island tribe is designed for those requirements. We have aranged a deal with Island Tribe. An order can be placed with a big discount, just like last year. Via this link you can submit your order BEFORE the 31st of may -> https://goo.gl/forms/vMGWgcEmmbQZLJq52. Prices are little bit changed this year, last year we forgot to calculate te VAT:)

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment