Sportzeker Kortingscode!

--------------------English below!-----------------------------
Aloha Hardboarders,
Met de (zomer)trips voor de deur groeit niet alleen de kriebels om te gaan surfen, maar ook de risico's die bij deze sport komen. Helemaal als je in het buitenland gaat surfen (nee, Friesland is nog steeds Nederland :P) is het handig om een verzekering te hebben die je dekt voor eventuele medische kosten voor als er wat gebeurd. Maar hoe chill zal het zijn als er een speciale verzekering is die niet alleen medische kosten verzekerd, maar ook je surfmateriaal?
 
De verzekering sportzeker heeft speciaal een verzekering voor boardsporters met supercoole polisvoorwaarden!
 
'Ons doel is dat jij onbezorgd het water op kan om te surfen, of je nu op vakantie bent of in Nederland een middagje gaat varen. We bieden daarom een complete reis- en materiaalverzekering in 1. Schades, diefstal en ongelukken zijn daarmee verzekerd. Aanvullend heb je de mogelijkheid om aansprakelijkheid bij surfongelukken af te dekken.  Je kan dus zonder zorgen het water op. Bij ons ben je 365 dagen per jaar verzekerd in binnen- en buitenland (ook wintersport). Zeg je huidige reisverzekering op en stap over.'
 
Vooral voor mensen met veel eigen materiaal kan de materiaal verzekering echt uit (hier vallen ook wetsuits en trapezes onder). Je bent gedekt voor diefstal, schade en ongelukken. Ook als je surfspul uit de auto wordt gejat op de spot! (gedekt mits deze op slot staat uiteraard!).Helaas vergoeden ze schade aan HB materiaal niet, maar ze hebben nog veel meer andere coole voorwaarden, dus kijk vooral even rond op de website: https://surf.sportzeker.nl/
 
Met de kortingscode: Hardboard krijg je 15 euro cashback op de verzekering! Vul de actiecode in bij 'heb je een actiecode?' en dan zou het allemaal goed moeten komen.

 
 
Mocht je nog vragen hebben, bel vooral de beste man op, of neem contact met mij op :)
 
Hang Loose,
 
Loes
 
 
------------------------------------------------------

Aloha Hardboarders,
 
With the (summer) trips in front of the door not only your enthusiasm to surf grows, but also the risks that come with this sport. Especially when you go abroad to surf (no, Friesland is still the Netherlands: P) it is useful to have insurance that covers you for any medical costs if something happens. But how chill will it be if there is a special insurance that not only guarantees medical costs, but also your surf equipment?
 
Sportzeker has special insurance for boardsports with super cool policy conditions!
 
'Our goal is that you can surf carefree, whether you are on vacation or going to spend an afternoon in the Netherlands. We therefore offer a complete travel and material insurance policy. 1. Damages, theft and accidents are therefore insured. In addition, you have the possibility to cover liability for surf accidents. So you can go to the water without worries. With us you are insured 365 days a year at home and abroad (including winter sports). Tell your current travel insurance and switch. "
 
Especially for people with a lot of own material, the material insurance can really is a pro (this also includes wetsuits and trapezes). You are covered for theft, damage and accidents. Even if your surf stuff is stolen from the car on the spot! (ofcourse your car must be locked!). They have a lot more cool conditions, so take a look around the website: https://surf.sportzeker.nl/
 
With the discount code: Hardboard you get 15 euro cashback on insurance! Fill in the code at, heb jij een actiecode?
 

 

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment