Hardboard Youtube

----- English version below -----
 
Sommigen van jullie wisten het misschien al maar we hebben sinds kort een eigen Hardboard Youtube account! Hier zullen alle awesome HB filmpjes worden geplaatst en wordt natuurlijk keihard gepromoot. Hier hebben we jullie ook voor nodig, want met honderd abbonees kunnen we een persoonlijke URL aanvragen waarmee we nog makkelijker te vinden zijn. Dus abboneer je allemaal op het kanaal!
"Hé!" denken jullie nu. "Werd ons Vimeo account niet verwijderd omdat we muziek van sommigen artiesten gebruikten en auteursrechten enzo?" Ja dat klopt, maar bij Youtube hoeft dat geen probleem te zijn. Zolang wij geen geld willen verdienen aan ons account en onze videos, zouden we geen problemen moeten krijgen.
Mochten jullie nog vragen hebben, of natuurlijk vette video ideeën, tik Wybe of Jelle even op de schouders.
 
----- English version -----
 

Some of you might know already, but we now have got our own Hardboard Youtube account! Here, all awesome HB videos will be posted and Hardboard will be promoted. For this we need your help too, because a channel needs one hundred subscribers to get a personal URL with which we will be easier to find. So subscribe to the channel!

"Hey" you will think. "Didn't the Vimeo account get deleted because we use music of artists and authors rights and stuff like that?" Yes, that is correct. But that doesn't have to be a problem at Youtube. As long as we don't want to make money on our channel and videos, we shouldn't have any problems.

If you have any questions, of awesome video ideas, just ask Wybe or Jelle.

 

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment