Island Tribe Deal

Hee hallo hardboarders!

We hebben een nieuwe samenwerking met island Tribe weten te fixen! Hierdoor kunnen we nu tegen inkoopprijs een verzamelorder afnemen, dit houdt in dat als er genoeg besteld is de order naar ons wordt verstuurd. Voor degene die niet weten wat island Tribe is. Zij bieden zonnecrème aan die speciaal gemaakt is voor mensen die veel op het water te vinden zijn, oftewel hardboarders! Bijgaand is een overzicht te vinden met de producten die we kunnen bestellen met de prijs erbij. Voor meer informatie over het product zelf kun je op de website kijken. http://www.islandtribe.nl/winkel 

Via deze google form kun je hetgeen selecteren dat je wil bestellen, op het moment dat er voldoende is aangevraagd krijg je een mail dat de order is besteld en wanneer je je spullen kunt ophalen.

Succes met bestellen!! 

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment