Hardboard trick competitie

Vanaf vandaag heeft Hardboard voor alle sporten een trick competitie waar je kan aangeven welke tricks, moves of vaardigheden je hebt. Kies een sport om er de rankings van te bekijken, klik op de naam van iemand in de rankings om te zien welke tricks zij allemaal kunnen.
Kies je sport en klik op "Mijn tricks", vink alles aan wat je kan en klik op "Opslaan" om in de rankings mee te doen. Hoe meer mensen een trick kunnen, hoe minder punten de trick waard is. De meeste tricks linken naar een youtube filmpje waarin je kan zien hoe het er uit ziet of hoe je hem uit moet voeren.
Als je een trick mist die je graag in de lijst zou willen zien, neem dan contact op met het bestuur, de websitecommissie of de commissie die over die sport gaat, zij kunnen de trick voor je toevoegen.

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment