Nieuwe borrellocatie

He hoi Hardboarders,
 
Zoals je al hebt kunnen lezen in de afgelopen borrelmail gaan we veranderen van borrellocatie. We hebben de afgelopen jaren met veel plezier in de San Remo geborreld maar nu is het tijd voor iets nieuws. Vanaf 4 mei zullen we gaan borrelen in de Goldrush (Stadsgravenstraat 51). De biertjes zijn hier een stuk goedkoper en sfeer was goed bevallen. De Goldrush bevindt zich naast de San Remo dus dit is voor iedereen makkelijk te vinden. 
 
Naast dat we gaan wisselen van locatie gaan we ook wisselen van dag. In plaats van op dinsdag gaan we nu op donderdag borrelen. Op dinsdag zouden we in een lege kroeg staan, daarom leek donderdag ons een betere optie. Op donderdag staan er nog drie andere disputen te borrelen.
 
In de San Remo hadden we de luxe uit tientallen speciaalbiertjes te kunnen kiezen, in de Goldrush kan dit niet. Omdat wij als Hardboarders hier toch wel van kunnen genieten is de kroegbaas van de Goldrush bereid om een aantal biertjes in te kopen speciaal voor ons. Hier komt nog een poll van op Facebook, zodat we jullie input kunnen krijgen. 
 
We kijken er naar uit om lekkere bieros te drinken met jullie in de Goldrush! Tot 4 mei!
 
XXX Gevaarlijk
 
 
 
 

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment