Messageboard

afbeelding van Jaimy de Bok
Jaimy

Hier is hij dan eindelijk! Een tijdje geleden had ik een stukje in de tukgijp geschreven "werken bij lieuwe" waar ik aangaf mijn eigen boardje te ontwerpen en maken. Het boardje was helaas niet op tijd af voor de tukgijp maar bij deze toch even de foto's :) hopelijk vinden jullie hem net zo leuk als ik!!

afbeelding van Martijn Brattinga
MartijnB

afbeelding van Anne Leferink
Puck

Vandaag (4 mei) Longboards in de aanbieding bij ibood.com
:)

afbeelding van Kevin Lampe
KevinL

Dear members, 
Unfortunately, we as board feel obligated to for at least the remainder of this month, including tonight, to not open the weekly drink at the SAN Remo. Next to that, information on whether or not activities will go through will be communicated in the future, but for now, the spa day is cancelled. Have questions on what COVID means for Hardboard? Do not hesitate to ask the board, through text or email. 
 

afbeelding van Margot Meijerink
Margot

SAVE THE DATE
Edit: unfortunately this weekend is cancelled this year :(
This year the wavesurfing weekend will take place from friday 29th of may untill monday 1st of june! This weekend will be filled with wavesurfing, chilling and partying. The signup for the weekend will open on the 30th of march! So make sure you can join us because this will be a weekend to remember.
Hang loose, 
The wavesurfing committee

afbeelding van Lars Oberhofer
LarsO

Have you spotted it yet?
The first wakeboard shifts have been pusblished and are online!! 
In future they will be published them mondays, one week before the following wakeboard session.
Subscribe fast before the spots are taken!
We hope to see you all at the Het Rutbeek, 
groetjes vanuit de wakeboard commissie!
 

afbeelding van Martijn Brattinga
MartijnB

afbeelding van Sam van Limburg Stirum
SamL

Belangrijk: backup twenty-twenty-trip!
 
Beste reizigers en geïnteresseerden, 
 
Helaas moeten wij jullie mededelen dat onze reis naar Griekenland niet door kan gaan. De vliegticket-kosten rijzen de pan uit en hierdoor worden de kosten voor de meeste arme studenten te duur. 
 
Wij willen niet bij de pakken neer zitten en willen jullie een nieuwe optie aanbieden. Wel vragen wij hierbij om jullie hulp! Geef voor volgende week vrijdag 21 februari (of eerder, nog beter!) een alternatief reisplan aan ons door via deze form: https://forms.gle/w2vc6Hj3ycCbetXp9 Hierdoor heb je inspraak in de locatie en daarbij ook de kosten. Wij zullen dan samen met jou op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor deze zomer. 
 
De week erop (vrijdag 28 feb) stellen wij een nieuwe deadline om je op te geven voor het alternatieve zomerplan. Deze laten wij je zo snel mogelijk weten! 
 
Hold up the hype!
 
Groetjes, 
 
De Tripcie

afbeelding van Lars Oberhofer
LarsO

TUKGIJP 33 - 1 !
De eerste Tukgijp van het nieuwe jaar is uit!
Met allemaal quotes memes en awesome verhaaltjes! echt krass!
Kom naar de borrel en pak jouw eigen exemplaar. 
Anders kun je ze altijd nog ophalen in de BK. 
Groetjes TukCie

afbeelding van Lambert Forkink
Lambert

Hallo Surfdudes en dudettes,
Er staat al een tijdje een bijrijdersstoel van een VW crafter op mijn kamer. Hij is eigenlijk van HB, maar ik ben er nooit aan toe gekomen m te verkopen. Hij zit echt lekker, alleen een beetje voorover. Als er niemand intresse heeft drop ik m in de kelder, volgende week gaat ie op marktplaats. Alle verstellingen werken nog(zitvlak voor achter, rug voor achter) in overleg is transport mogelijk!

afbeelding van Loes Hullegien
Loes

Surfbroeders en zusters,
Er bestaat het idee om in Maart een weekje naar Tarifa te gaan! Tickets naar Malaga zijn rond de 50 euro retour (excl surfpakket) en dan is het nog 2 uur rijden met de auto. In Maart zijn er dan ongeveer 5 winddagen in een week! Het is dan nog rustig op de spot maar alle barren en shops zijn dan al open! Tarifa staat bekend om zijn enorme surfsfeer en is een heerlijke plek voor een weekje vakantie buiten de drukte om. Mocht er geen wind zijn dan zou je er ook kunnen golfsurfen of gewoon extreem hard chillen!
Like deze post als je geinteresseerd bent!! :D
 

afbeelding van Sam van Limburg Stirum
SamL

Hardboard is nu nog beter online te vinden! De officiele Hardboard Instagram pagina is nu te vinden onder https://www.instagram.com/dwvhardboard/ of @dwvhardboard op instagram. volg deze pagina voor de leukste nieuwtjes, vaardagvlogs, epische edits en meer!

Hardboard is represented even better in the online world now! The official Hardboard Instagram page is to be found at https://www.instagram.com/dwvhardboard/ or @dwvhardboard on instagram. Follow this page for fun news, surfing vlogs, epic edits and more!

afbeelding van Martijn Brattinga
MartijnB

Ov3rpow3red!!!!

Kevin - Voorzitter, Actiev, Extern, GalaCie

Martijn - Penningmeester, Golfsurf, HBMedia

Tim - Secretaris, Windsurf, WWW

Sam - Kitesurf, CreaCie, Subsidie

Lars - Wakeboard, Tukcie, Snowcie

Koen - Vervoer, Kick-In, Subsidie

afbeelding van Margot Meijerink
Margot

Deze week heeft de Silver Surfer eindelijk zijn stickers ontvangen! Vanaf nu zullen we nog harder gaan shinen op de spot :) Mocht je hem willen bewonderen, hij staat op de parkeerplek achter de spiegel. 

afbeelding van Loes Hullegien
Loes

Zaterdag op het introweekend heeft de Susi bestickering crew de eer gehad om onze eerste sponsor sticker te mogen ontvangen! Core n More is vereeuwigd op de auto in ruil voor een dikke 20% korting op de producten in de winkel én op de webshop! Wanneer zal de rest van de bestickering komen?!?! #HYPE

afbeelding van Anne Leferink
Puck

Hoi guru's
Met een HB-baby op komst gaat golfsurfen voorlopig niet meer lukken. Om ruimte te maken voor buggy, babyhangmatjes en dat soort ongein zal ik afscheid moeten nemen van mijn big wave (voor mij veel te hooggegrepen) shortboardje.
https://www.marktplaats.nl/plaats/m1438904597/view?c=8c285449651fa109c35...
Overigens komen ook onze motor (Honda CB500) en diverse motor-accesoires online.
Mocht iemand van jullie interesse hebben, dan hoor ik het graag :)

afbeelding van Marieke van de Weg
Marieke

Na een opgeruimde bk kunnen we nu ook weer genietn van een opgeruimde kelder! Alle helpers bedankt!

afbeelding van Saskia Bleyenberg
SaskiaB

Jaa de nieuwe tricktionary's zijn binnen! Er liggen nu een wind en een kite tricktionary in beide Hardboard auto's :D

afbeelding van Marieke van de Weg
Marieke

Na 1,5 uur pakketjes maken staat alles klaar om opgehaald te worden!

afbeelding van Anne Leferink
Puck

TIP voor de island tribe deal:
De aftersun gel helpt goed tegen de jeukende bultjes die bijna iedereen in enschede heeft vanwege de eikenboomprocessierups!
 

afbeelding van Marieke van de Weg
Marieke

It's been a long time since the board room has been this orderly! If you want to study here or use the 'tostiapparaat' please also leave the table empty :)

afbeelding van Marieke van de Weg
Marieke

Afgelopen maandag hadden we een geweldig leuke wakeboard clinic met wererld kampioene Sanne Meijer, die stiekem een beetje jaloers was op onze gezellige groep! Vrijwel iedereen heeft een nieuwe trick geland, sommmige zelfs meerdere en iedereen ging helemaal hyped weer naar huis. 

afbeelding van Lieneke Rem
Lieneke

De susi staat ivm bevrijdingsfestival van vandaag op de parkeerplaats aan de achterkant van de spiegel!

afbeelding van Bas de Leeuw
Bas

Suzie staat aan de andere kant van de parkeerplaats (dus aan de kant van het fietsenhok), er was geen plek meer naast haar vriendje :'(

afbeelding van Bert de Jong
Bert

En de werelddominatie gaat door...
Groeten uit Les Menuires!

afbeelding van Jurel Bakker
Jurel

JAAA de golfsurfcommissie vond dat het tijd werd voor hardtop longboard zodat we ook in nederland MEER golven gaan pakken! aanschouw onze nieuwste aanwinst, de torq 8'0. Wees een van de eerste die op dit boardje epische golven pakt :)
Hang Loose, De golfsurfcommissie

afbeelding van Rens ten Klooster
renstenklooster

Hier nog een foto van het oudbesturenweekend :)

afbeelding van Loes Hullegien
Loes

Jaimy en ik zijn weer super stoked om te gaan kieten. Onze ogen staan op Zaterdag/Zondag of anders Dinsdag, houd de datums vrij!!! #HYPEHYPEHYPEHYPEHYPEHYPE

afbeelding van Marieke van de Weg
Marieke

Alle commissie rechten zijn bijgewerkt! Heb je nou onbedoeld geen toegang tot je commissie nog/meer? Laat dit dan aan de desbetreffende bestuursverantwoordelijke weten, dan wordt dit zsm recht getrokken.

afbeelding van Bas de Leeuw
Bas

!LET OP! als je de Hulk pakt, er zit bijna geen diesel meer in! Dus eerst ff tanken. Hij staat trouwens achter de spiegel, voor was geen plek meer.

afbeelding van Olav Gruppen
Olav

Episch! Er is een Hardboard Activiteitenkalender die je kun toevoegen aan je eigen Google Calendar! Mis nooit een Hardboard activiteit, en blijf op de hoogte van wat er in de vereniging gebeurt met de volgende link: https://goo.gl/eNkLc5

afbeelding van Lieneke Rem
Lieneke

Het Bestuur is druk bezig om onze laatste dingen af te ronden en het KB is volop bezig met hun beleid schrijven, ben jij benieuwd naar de plannen voor komend jaar of wil je gewoon belangrijk doen? Kom dan naar de wissel ALV op 13 november! Schrijf je in zodat we weten hoeveel koekjes we moeten maken!

afbeelding van Mark Swanenberg
MartS

Op de Wolk staan wat foto's van het wakeboarden van gisteren!

afbeelding van Lieneke Rem
Lieneke

Ook vandaag waren de Hulk, Tripkoffer, de KickIn commissie en andere Hardboarders weer aanwezig om nieuwe leden te werven en Hardboard te promoten! Heb jij ons al gespot? Ook is morgen de laatste kans om te helpen en Hardboard te laten shinen op het Kick-out festival op het ganzenveld, kom kom kom en chill mee!

afbeelding van Loes Hullegien
Loes

De Marokko crew heeft vanmiddag de Hulk klaargemaakt voor vertrek! Maandag zal de Hulk crew  waaronder Joris, Sem, Lambert, Lieneke en Loes vertrekken richting Marokko om daar samen met 18 hbers epische surfdagen te maken! Een hele fijne vakantie en tot de kick-in

afbeelding van Lieneke Rem
Lieneke

Woah een wetsuitbagmonster! Wie weet kom jij hem of haar vanavond tegen tijdens de eigen-initiatief-vakantie-borrel! Kom langs en zwaai de marokkogangers uit! Kom daarna naar het Bölke Open Air!!

afbeelding van Jason Duesmann
Jason

Jo ik kwam de doegroepfilm tegen, super sick! Kuddos voor de edit!

afbeelding van Loes Hullegien
Loes

Vorige week Donderdag hebben we hard gewerkt voor een nieuwe Wakeboardkast. Er lagen veerheen wat HBoardjes naast de kast, en dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor het materiaal! De nieuwe kast staat op een deel voor de plek waar de windsurfzeilen gedroogd worden en geen zorgen, we gaan nog een naar een nieuwe droogplek kijken. Tot dan kan je ze gewoon naast de kast kwijt ;). Ruimen jullie ze ook optijd weer op? Veel plezier van de nieuwe Wakeboardkast! 

afbeelding van Loes Hullegien
Loes

maar liefst 18 Hardboarders hebben afgelopen weekend de kraaij onveilig gemaakt bij het Surfin' festival! Met deze mooie mensen hebben wij weer mooi staan shinen!

afbeelding van Wendo Beuker
Wendo

Houd jij ook zo van trekken? Gebruik dan vandaag vandaag de Silver Surfer want deze heeft een splinternieuwe trekhaak gekregen!

afbeelding van Sem de Maag
Sem

Gauwe ouwe fotos:)

afbeelding van Daniëlle Bethlehem
Danielle

Vandaag hebben we de Hulk zijn slippers weer aangetrokken en een kleine beurt gedaan. Ons groene monster is weer helemaal klaar om lekker mee op voorjaarsvaardagen te gaan!

afbeelding van Joris Mens
Joris

Eyyyyyy
Er zijn een aantal planken bijgekomen bij de oude hb planken verkoop. Dus wil jij een windsurfboard voor weinig? Check deze sheet ( https://docs.google.com/spreadsheets/d/1drB32W4Qc2ocFHffREnYsPZvWQBJZY1K... ) en app mij, Frank of Fons er ff over als je intresse hebt :)

afbeelding van Margot Meijerink
Margot

OMG! Er zijn nieuwe Hardboard zonnebrillen!! Wil jij zo'n gaaf exemplaar hebben? Dan moet je nog even wachten, want ze worden pas op de bardag onthuld. Dus komt allen langs om een bril (of 20) te bemachtigen! HYPE

afbeelding van Yoshi Koen
Yoshi

De gopro is terug van een weekje zeilen! Ik zal hem binnenkort op zijn vaste plek terug leggen maar tot die tijd is hij bij mij af te halen indien nodig!

afbeelding van Marjet Claessens
Marjet

Shit is aan!!
Sebas is niet meer Hardboards nummer 1 in wakeboarden.
Bryan Neuray komt op 1 met een voorsprong van 360 punten!
Hoe gaat dit zich ontwikkelen de komende tijd? We gaan het meemaken.
Klik op de blauwe " trick competitie" button helemaal onderaan het agenda blok (links van dit bericht) om bij de trick competitie pagina te komen.

afbeelding van Frank Ruis
Frank Ruis

Hola windsurfers, we zijn de acco een beetje aan het opruimen en daarvoor willen we een paar oude/weinig gebruikte planken weg doen. Er zitten een paar hele mooie plankjes tussen maar ze worden helaas niet of nauwelijks gebruikt binnen Hardboard, maar voordat we ze op marktplaats gooien willen we jullie de kans geven om er een goedkoop over te kopen. Kijk op deze lijst naar het aanbod en stuur mij even een appje of mail naar surfguru@dwvhardboard.nl als je interesse hebt!

afbeelding van Judith Ditscherlein
JudithD

wij zijn er klaar voor! Ben je op 4 april ook bij?

afbeelding van Frank Ruis
Frank Ruis

Afgelopen maandag zijn Niels, Heime, Bas, Lieneke en ik naar braboland afgereisd op jacht naar een waardige vervanging voor de tank. In een afgelegen oord in de buurt van Breda hebben we een prachtexemplaar aan de haak geslagen, en nu zijn we op zoek naar een passende naam, dus stem hier of stuur mij een berichtje om je eigen optie toe te voegen!

afbeelding van Jelly van de Kerk
Jelle

Er zijn weer nieuwe kiteboardjes binnen! Want het enige wat beter is dan kitesurfen , is kitesurfen op nieuw materiaal! Binnenkort kan je deze boards van eigen bodem in de acco vinden.

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment