Massage Workshop

* This activity will be in Dutch*
Na de enthousiaste ontvangst vorig jaar is ie terug: De Massgeworkshop!
Heb je ook al wel eens opgemerkt dat Hardboard extreem goed is in lifestylen en er elke wintersport en weekendje weg wel weer een massage treintje wordt gevormd? Ben jij wel eens benieuwd geweest wat masseren allemaal nog meer in kan houden en wil je graag je kneed technieken verbeteren? Gegarandeerd dat je met deze skill indruk kunt maken, dus schrijf je dan snel in!

Gedurende deze dag zullen er veel basis aspecten van het masseren langskomen. Zo zal er besproken worden hoe je daadwerkelijk de rust creeert voor een lekker ontspannende massage, zul je leren hoe je moet kloppen, kneden, stijken. Deze technieken zul je toepassen op de schouders, nek en rug. Het makkelijkst is het daarbij als je comfortabel bent om je shirt uit te doen, maar mocht je dit niet willen dan wordt hier gewoon omheen gewerkt. Je zult deze dag masseren en gemasseerd worden
Wat moet je hiervoor al kunnen? Helemaal niks! De enige voorbereiding die je moet doen is het knippen van je nagels enje lunch, een grote badhanddoek en drie kleine handdoeken in je tas stoppen. OH, en achteraf vindt de commissie het helemaal niet erg als je ze een keer wilt bedanken door je nieuwe skills in te zetten ;)
 
Wat moet dat kosten? Dit is enigszins afhankelijk van het aantal deelnemers (goedkoper met meer deelnemers) maar zal tussen de 12.50 en 17.50 liggen.
Wanneer dan? Zaterdaag 7 maart, +-10.45-16.15
Locatie wijkcentrum de roef
Minimaal aantal deelnemers: 6
Maximaal aantal deelnemers: 12
In/uitschrijfdeadline: 1 maart 20:00
 

©DWV Hardboard, de dag waarop Pasen en Pinksteren gelijk vielen, 2011
Mede mogelijk gemaakt door GoalGorilla Drupal webdevelopment